Menu
Your Cart

Nieuws RSS Feed

09 mrt. Veilig in het verkeer - aandachtspunten
admin 0 916
Voordat u de weg op gaat, moet u dit weten: bij 90% van alle ongevallen is onvoldoende zicht een belangrijke factor. Fluorescerend versus reflecterend: het is niet hetzelfde! Hoewel de meeste producten een combinatie zijn van fluorescerende en reflecterende materialen, is er wel degelijk een groot verschil tussen beide. Reflecterende strips zorgen ..
09 mrt. Waarom een gecertifieerd product kopen?
admin 0 706
Wanneer een product op de markt wordt gebracht met als hoofddoel de drager zichtbaar te maken in het verkeer, moet dit in Europa gestandaardiseerd zijn en valt dit onder de categorie Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM), met als categorie zichtbaarheidskleding.Alleen artikelen die aan de fiets kunnen worden bevestigd, vallen onder deze norm. We ..
12 okt. Fluo versus Reflectie
0 5402
Het is een jaarlijks wederkerend fenomeen. De dagen worden korter, het verkeer blijft even druk dus zorgen dat je gezien wordt in het verkeer, zeker als zwakke weggebruiker, is opnieuw een aandachtspunt.Zorgen dat je gezien wordt in het verkeer is een aandachtspunt.Hoe word je best gezien in het verkeer? Is er een verschil bij dag en nacht?Daarvoo..
1 - 3 van 3 (1 pagina's)
We gebruiken cookies en andere vergelijkbare technologieën om uw browse-ervaring en de functionaliteit van onze site te verbeteren. Privacybeleid .