Menu
Your Cart

Bedrijven, scholen en clubs

Bedrijven:

 

Stimuleer veilig woon-werk verkeer werknemers. We kunnen op vraag van werkgever een "veilig naar het werk" pakket samenstellen.

Al onze producten kunnen daarbij gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld het logo van het bedrijf.

Extra visibiliteit door druk logo/tekst. Van full color tot reflecterende inkt.

Wenst u uw cliënteel eens een origineel en nuttig relatiegeschenk te geven, vraag dan naar onze catalogus promotioneel materiaal of stuur ons een mailtje indien u wenst dat er een vertegenwoordiger langskomt.

Vraag vrijblijvend een B2B offerte aan via info@veiliginhetverkeer.be

 

Clubs:

 

Zijn jullie op zoek naar een leuk, verkeersveilig geschenk voor jullie leden of besteden jullie aandacht aan de veiligheid van jullie leden tijdens de trainingen? Vraag dan vrijblijvend naar ons aanbod fiets- en loopkledij en/of overstock producten. Clubs komen in aanmerking om aan te kopen aan groothandelsprijzen. Bedrukking is mogelijk. Meer info via info@veiliginhetverkeer.be

 

Scholen:

 

Richt u binnenkort een "fluo"-actie in of organiseert uw school een project rond verkeersveiligheid of u bent op zoek naar fluohesjes voor kinderen met of zonder bedrukking?

Informeer dan wat wij voor u kunnen betekenen en voor welke subsidies u in aanmerking komt.

Verkeersveiligheid stimulren bij de schoolgaande jeugd is geen sinecure. Vandaar dat we in ons gamma veel leuke en coole accessoires aanbieden die de jeugd acceptabel vindt en die toch de verkeersveiligheid sterk verhoogt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan spaakreflectoren.

 

MEER INFO SUBSIDIES... LEES HIER VERDER

info@veiliginhetverkeer.be

We gebruiken cookies en andere vergelijkbare technologieën om uw browse-ervaring en de functionaliteit van onze site te verbeteren. Privacybeleid .