Menu
Your Cart

Over Veilig in het verkeer

Fluo is ons vak!

Veilig in het verkeer is een platform waar u alles vindt om zich op een veilige manier te verplaatsen in het alsmaar drukker wordende verkeer.

We bieden een ruim gamma aan voor zowel de fietser, de voetganger, wandelaar en de jogger. Indien u dus op zoek bent naar een fluohesje voor kinderen of waterdichte regenkledij voor op de fiets dan bent u aan het juiste adres.

Fluojasjes met bedrukking (ook full color) kunnen ook. Vraag een offerte aan via info@veiliginhetverkeer.be

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het personaliseren van producten. Zo kan er bijvoorbeeld in samenspraak met de klant een eigen design ontwikkeld worden.

Ook voor campagnemateriaal en/of promotiemateriaal die specifiek gelinkt is aan verkeersveiligheid en/of veiligheid in het algemeen kunt u bij ons terecht.

Zo kunnen we u oa spaakreflectoren, reflecterende hangers of fietsverlichting aanbieden, telkens met of zonder logo of bedrukking.

Wij verdelen vnl het merk Wowow. Een Belgische fabrikant gespecialiseerd in het vervaardigen van reflecterende producten.

Door hun eigen productontwikkeling, jarenlange ervaring en het gebruik van hoogwaardige grondstoffen, staan zij er garant voor dat al hun producten conform de Europese Normen zijn. (EN 1150/EN 20471)

Dagelijks worden vanuit hunISO 9001 gecertificeerd magazijn, goederen vanuit voorraad verstuurd over gans Europa.

 

Daarnaast bieden we in onze webshop nog een aantal andere merken aan zoals de Monkeylectric met de Monkeylights, winglights, Torch T2 helmen, Microclair, viva sport met een ruim gamma aan thermische onderkledij.

 

We gebruiken cookies en andere vergelijkbare technologieën om uw browse-ervaring en de functionaliteit van onze site te verbeteren. Privacybeleid .