Menu
Your Cart

Onnstyle

Brand: Onnstyle Model: cratoni c-loom
FIETSHELM MET ACHTERLICHT UITSTEKENDE TRENDSETTER De C-LOOM is al jaren een erkende designster onder de stedelijke fietshelmen. Winnaar van de Eurobike Design Award, het is een onmisbaar onderdeel van de stad geworden. Het heeft zijn plaats op de tijdschriftomslag veiliggesteld.Maar het ziet er..
117,37€ 109,95€
Excl. BTW:97,00€
Vizier cratoni commuter helm - donker getint Vizier cratoni commuter helm - donker getint
Nieuw Geen voorraad
Brand: Onnstyle Model: Vizier cratoni commuter helm - donker getint
Dit vizier is aanvullend op het standaard geleverde transparante vizier. Gemakkelijk te vervangen tijdens de zomermaanden zodat het invallend zonlicht u niet verblindt.Getint categorie 3 100% UV protection Anti-damp coating compatibel met cratoni commuter en EVO model..
69,95€
Excl. BTW:57,81€
Brand: Onnstyle Model: Vizier cratoni smartride transparant uni
Vizier cratoni smartride transparant voor model Cratoni smartride 1.2, smartride en vigor Er bestaat ook een donker getint vizier..
59,95€
Excl. BTW:49,55€
Brand: Onnstyle Model: Vizier Cratoni donker voor smartride helm
Dit vizier past op de smartride helm van Cratoni. Standaard wordt er een transparant vizier bij de helm geleverd maar tijdens de zomer of winter (bij lage zon) is soms een donker vizier aangewezen.eenvoudig te wisselen getint categorie 3 100% UV bescherming anti-damp behandeld..
69,95€
Excl. BTW:57,81€
1 - 4 van 4 (1 pagina's)
We gebruiken cookies en andere vergelijkbare technologieën om uw browse-ervaring en de functionaliteit van onze site te verbeteren. Privacybeleid .