Menu
Your Cart

microclair

microclair

Microclair Sports is een merk van Microclair International Inc, een Canadees familiebedrijf en fabrikant met een internationaal bereik, aanwezig in meer dan 22 landen. Sinds 1986 zijn wij actief in het ontwerpen en vervaardigen van producten voor de optische markt en bieden we hierbij de meest technologisch geavanceerde oplossingen op het gebied van optische visie aan.

In overeenstemming met onze innovatietraditie, richt ons nieuwste merk Microclair Sports zich tot het verstrekken van hoogwaardige lensbehandelingen en betere oplossingen om comfort, veiligheid en zicht te verbeteren, ongeacht de sport die men beoefent.

Microclair Sports helpt het prestatieniveau van atleten te verhogen door hen een scherpe en duidelijke visie te verschaffen in eender welke discipline.

Brand: microclair Model: Reinigingsvloeisto
Setje van flacon 30 ml lensreiniger + microvezeldoekje. Hoogwaardige reiniger voor alle materialen uit glas en plastic Voor alledaags reinigen - Ideaal om vuil, olie, vlekken en vingerafdrukken te verwijderen Antistatische formule stoot stofdeeltjes af en houdt uw brillen la..
9,95€
Excl. BTW:8,22€
Model: Microclair01
Setje van flacon 30 ml lensreiniger + microvezeldoekje.Hoogwaardige reiniger voor alle materialen uit glas en plasticVoor alledaags reinigen - Ideaal om vuil, olie, vlekken en vingerafdrukken te verwijderenAntistatische formule stoot stofdeeltjes af en houdt uw brillen langer properG..
14,95€
Excl. BTW:12,36€
1 - 2 van 2 (1 pagina's)
We gebruiken cookies en andere vergelijkbare technologieën om uw browse-ervaring en de functionaliteit van onze site te verbeteren. Privacybeleid .